Вуцов се надява поне вратарят Павловс да става
Вуцов се надява поне вратарят Павловс да става / снимка: Gong.bg, Валентин Грънчаров, Линдабрун
Старши треньорът на „сините” Велислав Вуцов призна за идването на халфа Блесинг Каку и вратаря Андрейс Павловс. Той се надява двамата да се окажат търсените от него футболисти.

„Идват двама футболисти, заяви Вуцов. По предварителни данни и двамата са добри играчи. Нормално е да ги видя в контролите. Ако ги одобрим ще останат, ако не ще търсим други на техните места. Надявам се този вратар да става. Той идва с много богата визитка.По предварителни данни е качествен страж. Пази в сериозен отбор, който е първи в класирането на страната си. Има мачове и за националния тим. Всичко това предварително показва, че това ще е нашият човек. Няма какво да се крием. Андрейс Павловс ще бъде при нас в Линдабрун.”

Вуцов взе отношение и по здравословните проблеми на Георги Сърмов. „ За жалост снощи отново получи коремна криза”, заяви треньорът. „Никой засега не може да каже какво му е. Затова бе откаран и оставен в болница, за да му направят пълни изследвания. Има някакви съмнения за бъбречна криза. Явно е много болезнено, защото на Гошо му е изписано на лицето.”

Треньорът е убеден, че проблемите на Сърмов ще свършат бързо и като дойде търсеният халф, ще реши проблемите в халфовата линия. „ Няма място за някакво кой знае какво класическо обезпокоение”, вярва Вуцов. „Да. Не е приятна ситуацията, но най-неприятни са болките на Сърмов. Той досега бе изключително старателен и може би един от първенците в подготовката. Самата болка не е приятна.”

Втората за деня тренировка също включваше най-вече тактически упражнения.