Вуцов: Най-накрая записах победа на рождения си ден
Вуцов: Най-накрая записах победа на рождения си ден / netinfo
Наставникът на Левски Велислав Вуцов изрази задоволство от минималната победа на „сините” над Уйпещ, която бе своеобразен подарък за наставника на вицешампионите. Вуцов допълни, че това е една от редките победи на рождения му ден.

„Въпреки че получих много хубав подарък днес, казах на момчетата, че най-добрият за мен ще бъде победата в днешния мач. Всяка година играем мачове на рождения си ден и почти винаги губя, понякога даже с доста големи резултати. Радвам се, че този карък свърши”, заяви Вуцов след мача.

„Вижда се, че има умора в нашия тим. Тренираме здраво по-два-три пъти на ден и мисля, че това е съвсем нормално. Съставът на Уйпещ е физически много силен, даже на моменти играха доста грубо и дори преминаваха границата”, продължи старши треньорът на сините.

„Доволен съм от създадените положения. Имахме 4-5 абсолютно чисти, докато успях да видя само едно от тяхна страна. Радвам се защото когато създаваме положения ще дойдат и головете, ако не създаваме няма как да вкарваме.

„За първи път излизаме с подобен състав, но въпреки всичко моето мнение е, че през повечето време отборът ми стоеше по-добре на терена и контролираше ситуацията.”

„Колкото до неразположението на Сърмов Вуцов заяви: „Сърмов имаше тежко коремно възпаление. Два дена беше на инжекции, но днес направи една тренировки и утре ще е напълно готов. Живко Миланов и той бе на линия, но тъй като до този момент игра във всички мачове и няма пропусната тренировка му дадохме почивка”, завърши специалистът.