Вуцов гони Жоазиньо от тренировка, глобява го
Вуцов гони Жоазиньо от тренировка, глобява го / Gong.bg, Валентин Гръчаров, Линдабрун
Бразилският халф на Левски Жоазиньо си навлече гнева на старши треньора Вили Вуцов и бе изгонен от тренировка. Това се случи на предобедното занимание на тима в Линдабрун.

Отборът бе разделен на две групи като всички бразилци бяха във втора група. Заниманието включваше предимно тактически упражнения. При едно от тях Вуцов не издържа на разсеяността на ниския халф и му направи забележка. „Жо стегни се малко. Къде ти е главата?”, попита треньорът.

Бразилецът измърмори нещо под носа си и това вбеси треньора, който го изгони да гледа тренировката от пейката (на снимката).

„Дори не съм му се карал” - коментира Вуцов – „Много е разконцентриран при отиграванията и му казах да се стегне. Изгоних го защото измърмори нещо и си мисли, че като не го разбирам ще му се размине. Сега ще го глобя, а следващия път го пращам вкъщи.”

Вуцов каза на Лусио Вагнер да съобщи на всичките бразилци, че няма да ги търпи да мърморят. Останалата част от заниманието преди обяд премина спокойно при бръснещ студен вятър. На мястото на оперирания в София масажист Боби Петров в лагера в Линдабрун пристигна нов.