Вуцов доволен от хъса и желанието
Вуцов доволен от хъса и желанието / netinfo
Треньорът на Левски Велислав Вуцов заяви след контролата със Спортист Своге, завършила 3:0 в полза на „сините”, че е доволен от хъса и желанието на футболистите.

Наставникът намекна, че ще намали глобите наложени след предишния спаринг с Калиакра (2:2). Вуцов призна, че тогава е действал по импулсивно от необходимото.

Специалистът разкри защо в мача със Спортист участие не са взели Жена Карлос, Еньо Кръстовчев и Дарко Тасевски.

„Дарко е хванал летен вирус и има проблеми с корема. Еньо има болки в крака и докторите прецениха, че няма смисъл да се рискува. При Жеан Карлос има болки в коляното, които вероятно са остатъчни от предишната контузия. Хубаво е, че няма тежки контузии в отбора, изключвайки Бензукан, при който нещата не вървят добре.”

Велислав Вуцов каза, че е доволен от положенията които създават футболистите му. „Трагедия ще бъде, ако не създаваме положения. Хубаво е че създаваме, лошо е че ги пропускаме. Може би ще променя нареждането в отбора, защото се видя, че повечето ни халфове са добри в офанзивен план, но имат проблеми в играта в защита. Аз обаче нямам намерение да ги променям. Ще сменим начина на игра, ако така не се получат. Доволен съм от играта на Лъчо Балтанов като десен бек в последните два мача, въпреки че не обичам да давам персонални оценки”, завърши старши треньорът на вицешампионите.