Вия: Не съм си и помислял да напусна Валенсия
Вия: Не съм си и помислял да напусна Валенсия / netinfo
Испанският национален нападател Давид Вия обяви, след като продължи договора си с Валенсия до 2014 година, че дори не си е помислял да напусне Местая, въпреки многото мултимилионните оферти, включително и от Реал Мадрид.

„Трябва да благодаря на клуба за техния жест за всичко, което ми дадоха откакто пристигнах преди три години”, заяви голмайсторът на Евро 2008.

„Горд съм, че други клубове искаха да ме привлекат, но никога не съм имал намерение да напусна. Има клауза за откупуване за 150 милиона евро и ако те искат да ме купят, те трябва да преговарят с Валенсия, защото съм щастлив да остана тук.”

„Имаше много оферти, които включваха много пари, но Валенсия не прие никоя от тях, а това ме изпълва с голяма гордост. Моето развитие като играч може да бъде толкова добро, колкото би било и в Реал Мадрид, иначе не бих приел да подновя договора си.”

„Сега се надявам да заслужа доверието, което феновете ми гласуваха във всяка тренировка и за всеки мач”, каза още Давид Вия, след като преподписа с Валенсия.