Виляреал продължава да преследва Барса
Виляреал продължава да преследва Барса / netinfo
В мач от 29-я кръг на Примера дивисион Виляреал победи с 2:1 като гост Леванте и продължи да се държи близо втория в класирането Барселона.

Гостите поведоха в 27-та минута чрез Матиас Фернандес, но Мигел Анхел изравни в 56-та минута. Все пак „жълтата подводница” стигна до трите точки в срещата, след като в 82-та минута Гийермо Франко се разписа във вратата на Леванте.

Сарагоса завърши 1:1 у дома срещу Алмерия. Рикардо Оливейра бе точен в 68-та минута, но Негредо в 89-та донесе точката за гостите.

Осасуна загуби с 0:1 от Бетис. Единственото попадение в срещата отбеляза Марк Гонсалес в 53-та минута. Домакините завършиха с човек по-малко, след като Хави Гарсия бе изгонен в 89-та минута.

Расинг Сантандер победи с 2:0 Рекреативо. Головете отбелязаха Ортеман в 80-та минута и Смоларек в четвъртата минута от даденото от съдията продължение.

Мурсия победи с категоричното 4:0 Еспаньол. Бившият футболист на ЦСКА Абдер Кабус игра 90 минути за домакините, а също така получи и жълт картон.

Домакините поведоха чрез Иван Алонсо в 35-та минута от дузпа. Той отбеляза своя втори гол в срещата в 46-та минута. Абел отново от дузпа в 62-та минута направи резултата 3:0, а Рики в 84-та оформи крайния резултат в срещата.