Вили Вуцов: Сашо Томов е левскар, дай Боже следващият да довърши делото
Вили Вуцов: Сашо Томов е левскар, дай Боже следващият да довърши делото / netinfo
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов си позволи да коментира ситуацията във вечния противник на „сините” ЦСКА на първата тренировка от лятната подготовка.

„Радвам се, че една моя поговорка и мисъл се оказа вярна. Явно всички в България сме левскари. Второ ръководство на ЦСКА са си левскари. Обвиняваха господин Божков, че е левскар. Явно и Сашо Томов е левскар. Надявам се следващото ръководство на ЦСКА да довърши започнатото дело”, изригна в свои стил Велислав Вуцов.

„Мога да кажа, че Левски не е виновен за проблемите на ЦСКА. Един от шефовете в ЦСКА, не му знам името, сподели, че не са си платили данъците, защото са инвестирали в селекцията. Това нещо е направо за съд”, допълни по въпроса Вили Вуцов.

Наставникът на „сините” отбеляза, че до втория лагер в Австрия ще намали бройката на футболистите за началото на сезона.

„Надявам се да имаме тежък сезон с много мачове. Благодаря на Дани Боримиров, президента Тодор Батков и всички, които са зад мен”, заяви Вуцов.

Треньорът на Левски заяви, че е доволен от подкрепата на феновете, които го посрещнаха на нож преди време. „Трябва да съм идиот, за да не бъда доволен”, каза Вуцов.

На днешното занимание „сините” бяха подкрепени мощно от своите запалянковци.