Вили Вуцов: Антон Генов запази празника на ЦСКА
Вили Вуцов: Антон Генов запази празника на ЦСКА / netinfo
„Преди началото на срещата, вече бях казал, че не познавам в детайли нашия отбор. Имах някаква представа, която мислех, че по-добра, но не се разви, както се надявах мачът. За малкото време, което имахме, се опитахме да направим някои промени. Доволен съм най-вече, след като видях, че момчетата притежават дух, желание и мисля, че всички видяха, че духът на Левски го има, може би се бе позагубил малко, но днес се видя желанието в играчите. Мисля, че по-реално е победата да бе за нас”, коментира в типичния си стил новият старши треньор на Левски Вили Вуцов равенството 1:1 с ЦСКА.

„Мисля, че Генов бе човекът, който запази празника на ЦСКА да бъде най-спокоен, определено мога да кажа, без да съм категоричен, че арбитърът не мереше с еднакъв аршин. Но най-вече дузпата – първо няма такава, а преди това, много сериозно нарушение в центъра на терена срещу Зе Соарес не бе свирено. Оттам се отне топката, контра – смешна дузпа”, продължи той.

„В началото на първото полувреме ми каза, че при още един такъв жест, щял да ме прати на трибуните. Камерите да покажат, че ако аз имам 4-5 жеста, то Стойчо има поне 10. Поздравявам Стойчо Младенов, заслужи титлата, но когато медиите наливат масло в огъня, така става”, добави Вуцов.

„Не е редно това, което се случваше по трибуните – както от едната страна, така и от другата.”

„Мъчно ми е като виждам това, което се случва в нашата агитка. Не знам дали има външно влияние. Мога да кажа само това – имам 20 мача между Левски и ЦСКА, изгледани като част от „синята” агитката – не мога да кажа, че се чувствам комфортно, след като аз съм човек оттам, но не съм приет”, сподели още бившият наставник на Калиакра.

„Ако 100 човека са плюли срещу мен, да не звучи нескромно, но сигурно 1000 са застанали зад мен. Няма да си отида. Не се отъждествявам с Левски, но съм поканен от ръководството, докато съм тук, ще се опитам да дам 100 процента от себе си, ден-два, година-две, 20 години, не знам. Ще се опитам да бъда една сериозна част от Левски”, продължи специалистът.

„Опитах се да успокоя футболистите, да им върна духа, мисля, че това поне го постигнахме. Започнахме срещата добре, със самочувствие. Самият президент ги поздрави за показания дух. Факт е, че не се радвахме на хикса, а съжалявахме за изпусната победа. Показва, че сме на правилния път”, каза още старши треньорът на Левски.

„Не са сериозни слуховете, че мачът може да е уреден. Антон Генов помогна резултатът да е равен”, каза Вили Вуцов.