Викторио Павлов : Омерзен съм, не искам да говоря
Викторио Павлов : Омерзен съм, не искам да говоря / netinfo
Треньор в школата на Левски е пребит посред бял ден, пред погледа на децата, които тренира. Става въпрос за Викторио Павлов. Той е нападнат от над 20 души, ритнат в корема и съборен на земята. Под сурдинка на Герена се говори, че става въпрос за момче от набор 1990-а, което е пратено на Раковски.

Това е подразнило негови приятели и те първо предупредили Викторио, а сега и го пребили. Явно чувствайки се недосегаеми, качулатите, с тъмни очила и сини шалчета, не им пука от полиция и Закон, решават и действат.

Намесата на Емил Велев, когото те познават, ги кара да спрат. Макар че в началото карали Велев да не се меси. Не било негова работа. Ами, ако не е бил Велев, а някой непознат. Щели са да го пребият без да им мигне окото.

Кокала, както викат на помощник-треньора на Стоилов, е рискувал и спрял вендетата. Пред него, вече в треньорската стая, Викторио споделил: „ Обидно ми е от това, което се случи. Омерзен съм. Не искам повече да върша тази работа”.

Самият Викторио Павлов не иска да говори с журналистите. Гадно му е и чака подкрепа от ръководството на ПФК „Левски” след този изключително неприятен случай. Сега на ход са полицаите.