Видима помаха за „Чао” в „Овча купел”
Видима помаха за „Чао” в „Овча купел” / netinfo
Славия победи Видима Раковски с 2:0 и така на практика сложи край на участието на севлиевския тим в А група. Видима остана с 15 точки и независимо от своите резултати до края на първенството, трябва да се надява на загуби на останалите застрашени от изпадане тимове, за да има теоретичен шанс за спасение.

Славия пък продължава да върви по петите на Литекс в класирането, но в същото време трябва да печели, за да не позволи на Черноморец да го измести от шестото място.

Въпреки категоричното си превъзходство, Славия не успя да го материализира в голове. „Белите” се увлякоха от лежерното темпо на гостите и атаките им бяха доста притъпени.

Енцо Малинди откри резултата в края на първото полувреме. Албанският нападател реализира попадението в 39-та минута, след като бе намерен от Галин Иванов в малкия пеналт и провря топката между защитниците на Беласица.

Хазуров и Писаров опитаха късмета си срещу отбраната на Славия, но атаките им бяха лишени от острота и точно завършване.

Саша Симонович оформи крайното 2:0 в 84-та минута, когато сърбинът пред наказателното поле хитро си проправи път навътре и с прехвърлящ удар матира вратаря Абдиков.