Веско Минев: От Виченца са ме харесали на мача с ЦСКА
Веско Минев: От Виченца са ме харесали на мача с ЦСКА / netinfo
Левият защитник на Левски Веселин Минев е хванал окото на съгледвачите от Виченца по време на дербито между „сините” и ЦСКА. Двама мениджъри на тима от Серия Б са наблюдавали срещата и са останали доволни от Минев.

Както вече е известно братът на Веско – Йордан, е сигурно попълнение на Виченца. „Знам, че са ме харесали на дербито. Лично аз им дадох билети за срещата и те са останали доволни от играта ми. Не знам дали са говорили с нашето ръководство. Това е една добра перспектива да отида и в чужбина”, сподели пред Гонг Веселин Минев.

Бранителят на „сините” изрази надежда да получава повече шансове за изява в тима на Левски. Минев призна, че се надява ръководството да е останало доволно от последните срещи, в които е играл.

„Мисля, че не трябва да се отписва нито един отбор. ЦСКА си е ЦСКА, както ние направихме няколко хикса, така и те го сториха. Мисля, че трите отбора - Левски, ЦСКА и Литекс, са основни фаворити за титлата в България”, продължи Минев.

„Не играем постоянно. Мисля, че играхме на високо обороти само в мачовете със Сливен и Литекс. Иначе редуваме едно силно с едно слабо полувреме. Надявам се да станем по-постоянни”, завърши Веселин Минев.