Венгер: От Интер да спрат да говорят за Хлеб
Венгер: От Интер да спрат да говорят за Хлеб / netinfo
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова колегите си от Интер да престанат да говорят публично за интереса си за полузащитника на „артилеристите” Александър Хлеб. В противен случай французинът заплаши, че е възможно лондончани да се оплачат пред световната футболна централа – ФИФА.

Венгер визира изказването на наставника на Интер Роберто Манчини, който през седмицата заяви, че лидерът в Серия А се интересува сериозно от Хлеб, въпреки че белоруският национал има договор с Арсенал до 2010 година.

„Всичко това е непочтено. Достатъчно е, че всичко идва направо то клуба (Интер). Ако това продължи ще уведомим ФИФА”, изригна Венгер.

„Ако са интересуват от Александър Хлеб трябва да се свържат първо с нас. Досега не сме чули нищо. Освен Матио Фламини всички футболисти имат действащи контракти. Досега не сте ме чули да говоря за футболисти, които имат договори с други отбори. Ако искам да привлека някой в отбора, първо звъня на президента и питам дали футболиста се продава”, каза още Арсен Венгер.

В същото време фернският специалист не отхвърли възможността сънародникът му Тиери Анри да се завърне на „Емирейтс” през лятото.

„В нашата ситуация никога не може да кажеш никога. Той напусна едва миналата година и смятам, че Тиери бе разочарован, защото нещата не потръгнаха по начина по който искаше самият той”, многозначително коментира Венгер.