Венейбълс: Бербатов не трябва да играе
Венейбълс: Бербатов не трябва да играе / netinfo
Легендарният английски треньор Тери Венейбълс посъветва колегата си от Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън да остави Димитър Бербатов извън дербито с Челси в неделя.

За първи път този сезон наставникът на „червените дяволи” може да избира между четирима атакуващи футболисти – Уейн Рууни, Кристиано Роналдо, Карлос Тевес и Бербатов. Затова сега Фъргюсън трябва да вземе важното решение кой всъщност да излезе на терена на „Стамфорд бридж”.

В своята анализаторска рубрика в „Сън”, Тери Венейбълс твърди, че няма никакъв начин и четиримата да са в стартовата единайсеторка на Юнайтед.

„Нямам съмнения, че Бербатов ще се докаже като страхотно попълнение след време. Но когато Юнайтед игра с Бербатов и Тевес отпред миналата седмица срещу Ливърпул, а Рууни в дясно, просто не се получи,” казва Венейбълс.

„Юнайтед знае, че не може да си позволи за загуби, просто ТРЯБВА да вземе нещо от този мач, но у дома Челси на практика са непобедими,” завършва Венейбълс и дава прогноза единица, в полза на лондонския тим.