Велизар: Заминаването ми в Унгария е 99% сигурно!
Велизар: Заминаването ми в Унгария е 99% сигурно! / netinfo
Звездата на ЦСКА Велизар Димитров потвърди новината за преминаването си в унгарския Залаегерсег, като заяви, че трансферът е 99% сигурен. „Винаги трябва да се оставя един процент, никой не знае какво може да се случи,” заяви той.

В интервю за Гонг „осмицата” на ЦСКА сподели, че до два-три дни трябва да вземе окончателно решение. „Почти сигурно обаче може да се каже, че съм изиграл последния си мач за ЦСКА. Вижте, аз съм реалист, знам на колко години съм и не си правя илюзии, че мога да заиграя в някои от големите отбори в Европа. Офертата на унгарците е наистина висока и добра, техен спонсор е „Газпром”, знаем какви други отбори притежават те. Не знам какви са им амбициите, все още събирам информация за Залаегерсег, но при подобен спонсор те едва си са малки,” призна Вили.

Велизар Димитров обясни, че вече е подписан по факс документ, който да бъде изпратен до унгарската федерация, за да може да бъде дадена отсрочка от една седмица и да се определи точен ден и час за картотека. Първенството на Унгария се подновява този уикенд.

„Има няколко неща, които правят взимането на подобно решение изключително трудно – публиката на ЦСКА, Стойчо Младенов и момчетата от отбора. Но от друга страна трябва да мисля за семейството си. Току-що говорих и с Дучето, той беше ядосан, но ме разбра. Трябва да се мисли и за други неща в този живот. Надявам се да се наложа в Залаегерсег, а защо не оттам и в друг отбор в Западна Европа. Към този час на деня може да се каже, че 99 процента съм вече в този отбор,” завърши Димитров.