Велизар: Финансовите условия в Металург за три пъти по-добри
Велизар: Финансовите условия в Металург за три пъти по-добри / netinfo

„Ще играя с 18 номер, тъй като любимият ми 8 е зает. Договорът ми е за срок от три години, условията, които ми бяха предложени са отлични, именно това леко наклони везните”, бяха първите думи на Велизар Димитров за Гонг, след като вече официално подписа с отбора на Металург Донецк

 

„Във финансово отношение, трансферът ми в Металург е не една, а три крачки напред. Като качество, име и авторитет мисля, че ЦСКА превъзхожда значително клуба, но тук хората са амбицирани да инвестират доста пари във футболисти, имат огромното желание да се наредят не само до грандовете в Украйна.”

 

„Аз още не познавам и колегите, не съм наясно с качествата на отбора, правим само бегови упражнения. Но амбициите са за изграждане на добър отбор, който да гони по предни позиции в класирането.”

 

„Тренирам от както съм дошъл тук. С топка не съм участвал. От три дни върви подготвителния процес.”  

 

„Това, че треньорът ми е българин, е голям плюс за мен, най-големият, тъй като това ще ми помогне много по-бързо да се аклиматизирам. Не го познавах преди това, но ми направи впечатление амбицията му.”

 

„Никога не ми е било фикс идея на всяка цена да изляза да играя в чужбина, но на тези условия е немислимо да откажеш.”

 

„Искам да коментирам престоя си в ЦСКА до преди един месец, това е един незабравим период от целия ми живот. Това което става в последния месец е толкова жалко, че хората, които доведоха клуба до това състояние , трябва сериозно да се замислят какво са правили, какво са вършили. Просто е немислимо клуб като ЦСКА да изживява такова унижение и да съсипват труда на 30-40 човека”, завърши вече бившият играч на „червените”.