Велев: В главите на играчите се върти Жилина, но е рано
Велев: В главите на играчите се върти Жилина, но е рано / netinfo

Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви преди двубоя с Черно море в петък, че играчите му все повече мислят за противника в турнира за Купата на УЕФА - Жилина.

 

„В този смисъл може да има подценяване. Аз вярвам, че футболистите на Левски са професионалисти и мислят за предстоящия мач. Естествено, че в главите им се върти Жилина, но това е на малко по-заден план”, отбеляза Кокала.

 

Специалистът призна, че все що не е решил дали да пътува този уикенд до Словакия, за да разузнава играта на Жилина. Ако го направи, Велев ще пътува сам.

 

„Опитваме се да работим по най-добрият начин преди мача с Черно море. Те имат приповдигнато самочувствие след успеха над Макаби Нетаня. Играем на „Герена” и трябва да ги победим. Сигурно ще бъдем в подобен вариант, като срещу Жилина, но ние си гледаме първия мач. След срещата с Черно море, ще мислим за това, кои да играят срещу Жилина. Не сме правили разбор на Жилина, няма смисъл, аз мисля за Черно море”, завърши по темата Емил Велев.

 

„Не знам дали ще ползвам Тасевски срещу Черно море. Зависи колко ще играе за Македония в сряда. Ако играе едно полувреме ще разчитам на него, но ако играе повече ще е трудно”, продължи треньорът на „сините”.

 

Дарко Тасевски и националният отбор на Македония се готвят за световна квалификация срещу фаворита в Група 9 Холандия.

 

Емил Велев за пореден път обяви, че „трансферът” на Владо Манчев в Левски е спекулация. „Никой от ръководството не е говорил за подобен трансфер. Такова нещо няма”, отсече наставникът на вицешампионите.