Велев си противоречи: Отборът не е объркан, играчите са разколебани
Велев си противоречи: Отборът не е объркан, играчите са разколебани / netinfo
Според треньора на Левски Емил Велев отборът му не объркан, но пък футболистите са разколебани. Специалистът отбеляза, че в състава му няма скандали.

„Засега не е вярно, че ще бъда сменян. Никой не ми е казвал такова нещо. Левски играе във всеки мач за победа, така ще бъде и утре. Ако не бием, ще е лошо, както в точково отношение, така и в концентрацията на отбора”, отбеляза наставникът на Левски.

„Ники Димитров е добре в момента. Ако утре му се даде шанс, ще трябва да го използва на сто процента или дори на повече.”

Велев призна, че в клуба сериозна роля в трудния момент играе и психоложката на тима. Според треньора обаче, и играчите трябва да си бъдат психолози на терена.

„Виждате, че ни спохожда страхотен карък. Тези работи обаче не се изтъкват, а само се плюе по отбора. Изпуснахме четири-пет стопроцентови положения, съдията не ни даде стопроцентова дузпа. Не знам каква е тази злоба към Левски, не мога да си го обясня”, продължи Емил Велев.

Попитан, защо отборът играе безидейно, Велев отсече: „Идеята е да се атакува”.

Специалистът защити Давид Бистрон, заради грешката му в мача с Жилина при гола на Адауто. Според Велев тя е колективна, а пък бразилецът от Жилина едва ли не за първи път вкарал гол с левия си крак.

Треньорът на Левски допълни, че в отбора има глоби, но самият той не е привърженик на подобни мерки: „Не съм почитател на глобите, защото и на мен не ми е било приятно, когато са ме глобявали”.

„Не сме се отказали от титлата. Утре отиваме за победа в Мездра. Единствената ни цел е това. Играем мач за мач, а междувременно трябва да обиграваме тима”, декларира Емил Велев-Кокала.