Велев: Положението в Левски не е много розово
Велев: Положението в Левски не е много розово / netinfo

Старши треньорът на Левски Емил Велев бе обладан от приповдигнато настроение след тренировката на отбора и преди началото на пресконференцията, която той даде преди мача с Беласица, който е утре от 19.30 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

„Положението в левски не е много розово, това е заключението на наставника след разговорите, които е провел през седмицата със собственика Тодор Батков. С президента коментирахме всички въпроси около отбора. Ние се стремим максимално да работим на тренировките. Тези две седмици пауза дойдоха добре за отбора ни. Надявам се момчетата това да го покажат не само срещу Бела , а и занапред. С г- н Батков не сме коментирали въпроса за моето оставане, защото не е имало защо да го правим. Казахме си грешките и какво трябва да се направи. Това са ни били разговорите.”

На първите въпроси на журналисти Велев отговори леко развеселен и в добро настроение, дори и с укура „Задавайте ми сериозни въпроси за да не изпадаме в комични ситуации”. Започна с отговори от сорта „Това е конфиденциален отговор, не мога да изнасям неща от кухнята на отбора. Как да ги няма бяха тука .” Похвален, че е в добро настроение, той усмихнато отговори: „ Аз винаги съм в добро настроение”. Да се чуди човек от къде му е толкова „широко около врата”?

На въпроса за Рабех първоначално се измъкна, че е наказан за мача с Беласица, но по- късно се съгласи, че е нормално мароканеца да е в София и да тренира с отбора. „ Имам информация, че ще пристигне късно тази вечер и утре ще тренира, по- сериозно отговори Велев. Надявам се там да е тренирал, както обеща и както сме се разбрали с него след мача, който той игра за Мароко.”

Георги Иванов е контузен и води индивидуални тренировки. Жеан Карлос не тренира на пълни обороти от миналата седмица и пропуска мача в събота. Бистрон е с лека умора от вчера, според Велев и треньорът му е дал почивка, но утре ще вземе участие в мача.