VB ATTACK обстрелва нашите
VB ATTACK обстрелва нашите / netinfo

Посрещачите в националния ни отбор по волейбол бяха подложени отново на обстрел. Макар и само трима – Тодор Алексиев, Костадин Стойков и Методи Ананиев отразяваха над 60 минути мощните атаки на VB ATTACK.

Това е специална машина, която изпълнява сервиси със сериозна скорост и сила под различен ъгъл, посока, височина и мощ. Машина е около 4 метра и се използва за първа година у нас.

VB ATTACK се управлява от Найден Найденов, който определя точно къда, как и кога да атакува волейболистите. Новият старши треньор на Левски Сиконко се превъплащава малко в ролята на Iron Man при това се задължение. След 12 или 13 точни посрещания играчите си сменят местата.

След канонадата от топки тримата национали, от който за Пекин ще пътуват само двама, Алексиев, Стойков и Ананиев се включиха на пълни обороти и в 120-минутното занимания за целия ни отбор тази вечер в зала Конгресна. Всички избраници на Мартин Стоев без само контузения Владимир Николов, смениха по 5-10 тениски, защото упражненията изискваха доста усилия. Част от предизвикаха оспорвана борба и при спечелване на точка, бурни реакции.

Тази сутрин тимът ни проведе и сериозно заничание със щанги във фитнеса, което завъши на стадиона.Проливният дъжд отвън във Варна не успя да охлади волейболистите, като научиха, че утри ги чака още по-сериозна тренировка – спринтове на стадион или в зала сутринта и поне 150 минутри привечер в Двореца на културата и спорта.