Вава се завърна в Петрич
Вава се завърна в Петрич / netinfo
Бразилският нападател на Беласица Вава пристигна в Петрич. Очакваше се вчера след обяд латиноамериканецът да проведе първа тренировка с отбора си по време на подготовката.

Това не е първо закъснение за бразилеца, който по правило почти винаги пропуска първите десетина дни от подготвителния период. Вчера стана ясно, че Беласица ще пътува за Хърватия в сряда, а не както бе обявено предварително в понеделник.

Там тимът ще участва в турнир, в който до момента се знае, че ще играят отбора на домакините Меджемурие и босненският Слобода от град Тузла.

Сърбинът Небойша Стойчич, който вече два дни тренира в тима, ще премине пробен период преди да подпише договор, обяви наставникът Наджи Шенсой.

Мениджърът Саша Савич, който представлява Стойчич заяви, че футболистът е бил близо до преминаване в румънския Отопени. Начело на румънците отскоро е Миодраг Йешич, който разполага на същия пост с двама футболисти. Именно това е била причината Йешич да препоръча сръбският нападател на своя приятел Наджи Шенсой.

Със съдействието на ЕТИКОМ – производител на алуминиева и PVC дограма www.eticom.bg