Ван Нистелрой, Снайдер и Робен навиват Хунтелаар за Реал
Ван Нистелрой, Снайдер и Робен навиват Хунтелаар за Реал / netinfo
Освен да накажат световния шампион Италия с 3:0, холандските национали намират време и да кроят за трансфери за след края на Евро 2008.

Най-активни са трите лалета играещи в Реал Мадрид – разписалите се във вратата на Скуадра Адзура Рууд Ван Нистелрой и Уесли Снайдер, както и Ариен Робен. Триото се опитва да убеди голмайстора на Аякс Клаас Ян Хунтелаар да се към тях на Сантяго Бернабеу.

„Не знам какво ще се случи в следващия момент. Вярно е, че се говори за мое преминаване в Реал Мадрид, кое би било вълнуващо, тъй като те са велик клуб, но не знам нищо за това”, каза Хунтелаар.

„Единственото нещо, което знам е, че съм играч на Аякс и ако Реал Мадрид или друг тим иска да ме привлече, тогава те трябва да говорят с настоящия ми клуб.”

„Знам доста за Реал заради холандските ми съотборници Ван Нистелрой, Робен и Снайдер. Те ми казаха, че клубът е невероятен, градът е фантастичен, а Бернабеу е великолепно място за игра и те са щастливи там”, каза още Хунтелаар.

Слухове твърдят, че вратарят на холандците Едвин Ван Дер Саар го „съветва” да избере Манчестър Юнайтед, но той предпочита Кралския клуб.