Валенсия: В Интер цари анархия
Валенсия: В Интер цари анархия / netinfo
Старши треньорът на Валенсия Кике Санчес Флорес определи Интер като „отбор, в който цари анархия”, само ден преди сблъсъка между двата тима в реванш от Шампионската лига. Флорес заяви, че съставът на Роберто Манчини е хаотичен в тактическо отношение и го обвини в мързеливост на терена. Според него „нерадзурите” разчитат единствено на индивидуалностите в отбора, за да спечелят даден мач.

Испанският тим е в по-силна позиция за класиране на четвъртфинал, след като си тръгна от Милано с 2:2.

Флорес каза, че неговият отбор ще се постарае да затвори играта, тъй като е наясно, че 0:0 и 1:1 също го класират напред.

„В Интер има само анархия. Нашата идея е не да предложим впечатляващо зрелище. Интер имат отбор, който може да ти създаде трудности по всяко време,” каза той.

„Заради това, ние искаме да играем простичко, лесно, с по-голяма интензивност, която приляга на нашия стил. Те са неорганизирани и оцеляват благодарение на отделни играчи. Валенсия не е такъв отбор. Ние обичаме думата отбор, която точно представлява нашия стил. Не ме ласкае, че ни обявяват за фаворити. Ние ще дадем всичко от себе си и това ще ни донесе успеха,” завърши испанският специалист.