Валенсия тръгва по крилата
Валенсия тръгва по крилата / netinfo
„Не мислим изобщо за резултата от първия мач. Шансовете ни все още са 50/50,” заяви старши треньорът на Валенсия Кике Санчес Флорес преди днешния реванш от Шампионската лига срещу Челси. Първата среща на „Стамфорд бридж” завърши 1:1. Той разкри, че отборът му ще използва максималко добрите си атакуващи футболисти по крилата, където може да уязви най-много съперника.

„Ще се опитаме да спечелим мача и да не мислим за отпадане. Ще искам от играчите ми да започнат от нулата и да се опитат на всяка цена да вкарат гол. Оттам, ще видим на какво сме способни.”

Флорес продължи:”Очаквам един напрегнат мач, който ще се реши от малките детайли и в последните минути. Така че трябва да сме подготвени за всичко.”

Според наставника на „прилепите” в момента неговият отбор е с по-добра позиция в Европа, отколкото в Примера дивисион, където вече изостават на шест точки от лидера.

„Дано реферът да си свърши добре работата, тогава съм почти сигурен, че Валенсия ще продължи,” допълни Флорес очакванията си от днешния двубой.

Още спортни новини в Gong.bg