Вагнер се връща в игра, Еньо също
Вагнер се връща в игра, Еньо също / netinfo
Лусио Вагнер е здрав и попадна в групата за мача с Пирин, съобщи Станимир Стоилов. Бразилецът не е играл от първия пролетен кръг за сините. „Лусио е важен играч за нас и ще преценим дали ще играе малко срещу Пирин, с оглед желанието ни да го вкараме във форма преди важните за нас мачове в края на сезона”, сподели треньорът.

Старши треньорът на Левски заяви на днешната пресконференция, че никой от Националния фен клубГунди” не е канил него или отбора при поставянето на паметна плоча на родната къща на „синята” легенда.

„Никой не ме е поканил, заяви Стоилов, а и да ме бе поканил, нямаше да отида,защото имам тренировка. Не вярвам някой да е канил и отбора”.

Стоилов поздрави футболистите на клуба от набор 1990-а година, които вчера спечелиха Купата на БФС, след успех над ЦСКА с 3:2. Той обаче смята, че този отбор може много повече. „Не виждам футболист, който мен лично да ме задоволява като ниво за Левски, заяви треньорът. „Говоря за първия отбор. В групата за мача с Пирин ще попадне Ели Зизов, а на Сашо Киров ще дадем почивка. И двамата имат още работа, за да стигнат нивото за титуляри в мъжкия тим.”

Според наставника нормално е след срещата да има радост и песни, но той не одобрява провокациите към противника от страна на младите сини футболисти, ако е имало такива.

Няма да има големи различия в състава на Левски в сравнение с този, който победи Ботев в Пловдив. Треньорът ще реши до колко ще използва Даниел Боримиров, който Стоилов иска постепенно да влезе във форма преди срещите със софийските отбори.

Кръстовчев е готов за игра, въпреки че днес тренира на облекчен режим. Той е здрав, според лекарите и ще е в групата на мястото на Исмаил Иса, който е с националния тим юноши набор1989-а година.

Рабех, въпреки болките, няма да има проблем да вземе участие в мача.

Стоилов не пожела да коментира предстоящия съперник на сините Пирин: „ Смятам, че съперникът ни не показа достатъчно уважение към нас като отбор и затова не желая да ги коментирам. Говоря за президента им при предишния ни мач”.

Групата за мача с Пирин включва: Петков, Миланов, Ромашич, Рабех, Боримиров, Сърмов, Жеан Карлос, Жоазиньо, Зе Соарес, Зизов, Минев, Огнянов, Иванов, Тасевски, Ники Димитров, Вагнер, Кръстовчев, Ц. Димитров.