Вагнер и Яшар пропускат двата мача на Левски в Линдабрун
Вагнер и Яшар пропускат двата мача на Левски в Линдабрун / снимки: Gong.bg, Валентин Грънчаров, Линдабрун
Бразилецът Лусио Вагнер и Джуни Яшар няма да играят в двата мача на Левски в Линдабрун. В петък „сините” играят от 19 часа с Ференцварош, а в събота в същия час с турския Ескишехирспор. Турците се завръщат в елита след 12 годишно отсъствие. Двубоят с унгарците ще пропуснат Дарко Тасевски и Георги Сърмов. Очаква се утре двамата да играят в последния мач на австрийска земя.

Вагнер, Яшар, Тасевски и Сърмов тренираха днес индивидуално преди обяд. Първоначално въртяха обиколки, след това Сърмов се отдели и се подготвяше под погледа на кондиционния треньор Ясен Екимов.

Яшар, първи от четиримата, се прибра, като получи указания от д-р Великов какво да прави, за да се избегне усложнение на проблема му. 

Останалите проведоха поредното тактическо занимание. Очаква се днес срещу унгарците да не пазят вратарите Петков и Цецо Димитров, а дошлите на проби Андрейс Павловс и Дилян Илиев.

По предварителна информация в лагера на „сините” трябва да се прибере и Шакиб Бензукан, на когото бе направена във вторник операция в Мюнхен.