В Левски, с изключение на Топузаков, всички са здрави
В Левски, с изключение на Топузаков, всички са здрави / netinfo
След като през последните няколко дни новините за контузени футболисти в „синия” лагер в Австрия валяха една след друга, днес старши треньорът Станимир Стоилов се похвали, че всички футболистите, с изключение на Топузаков, са здрави. „Положението с капитана е сериозно, а той е важен играч за нас”, каза наставникът - „Днес той се върна в София, за да продължи лечението. Евентуално ще е готов за началото на футболното първенство на България”.

В последният момент утре Станимир Стоилов ще решава, дали да играе Даниел Боримиров, или да го запази за финала на Суперкупата срещу Литекс. Боримиров не тренира и днес, но треньорът каза, че е възстановен от травмата, която го мъчеше. Ако халфът играе утре срещу Арка Гдиня, то тогава Ричард може да почива и опорната двойка халфове ще бъде Боримиров и Тасевски.

Това е единствената въпросителна пред треньора за мача утре от 20 часа българско време срещу поляците.

Валери Домовчийски също е възстановен, но титуляр като централен нападател ще започне Екундайо Джайеоба.

Валери може да влезе в игра след почивката. Така стартовите единайсет за последния мач на австрийска земя на шампионите на България са: Петков, Миланов, Бензукан, Томашич, Вагнер, Ричард (или Боримиров), Тасевски, Бардон, Телкийски, Джайеоба и Йовов.

Жегата в Линдабрун е непоносима и Стоилов реши да няма следобедно занимание. По желание играчите могат да отидат на пазар или да гледат бившия си колега Николай Михайлов, който играе титуляр за Ливърпул срещу Оксер – отбора, срещу който вратарят дебютира с екипа на Левски.