Указания за феърплей по български
Указания за феърплей по български / netinfo
Ако не искате вратарят ви да се подхлъзва в най-важния момент, централният защитник да насочва топката в собствената си врата, а централният нападател да се разхожда с ръце на кръста цял мач, ако искате да приложите феърплей по български, почерпете челен опит и подхождайте умно към набелязаната среща. Ето ви малко указания, господа футболни хора, макар че вие си знаете.

Първо, спокойно можете да изкарате фалшиви медицински свидетелства на играчите си. Такива нередности няма как да не стигнат до ушите на „съперника“. От вчера вече имате светлия пример на Беласица и Марек.

Второ, спокойно можете и да не платите една-две глоби за картони на свои футболисти и да ги оставите да се хвърлят истински. Хем биете на терена, хем резултатът е такъв, какъвто вие искате. Справка – един мач преди няколко години, уж спечелен от Спартак Варна срещу Славия с 1:0, но всъщност загубен служебно впоследствие.

Трето, не е нужно да внасяте на всички свои играчи пари за здравни осигуровки. Подобен ход може да ви бъде от полза в определена ситуация.

Четвърто, българският комбинаторски гений винаги е удивлявал света със своите хрумвания в какви ли не области, включително и във футбола. Можете спокойно да помислите и да дадете своята дан в обогатяването на арсенала от похвати.

Ами да, за какво разни медии да ви обвиняват после, че сте дали мача на еди кой си, като не сте го дали? Взели са ви го служебно!

P.S.: Ето и нашата препоръка за изказване тип феърплей на ръководител след подобен „сблъсък“: „Момчетата се раздадоха на терена, спечелиха, а сега плачат в съблекалнята. БФС ограби труда им с тази служебна загуба...“