Турнирът на ЦСКА пропада, остават контролите
Турнирът на ЦСКА пропада, остават контролите / netinfo
Турнир „Плейстейшън 2007” почти сигурно няма да има. Това признаха и от щаба на ЦСКА в Холандия. На никой не му се вярва спонсори и организатори да успеят за ден-два да намерят необходимите минимум два чуждестранни тима.

Въпреки това, по изричното настояване на старши треньора Стойчо Младенов, „армейците” ще изиграят нужните им два приятелски мача седмица преди старта на новото първенство.

Сигурна е проверката срещу Славия, вероятен съперник за друга контрола е Вихрен. Нищо чудно от „Армията” сами да успеят да си намерят дори чужд противник за мача на представянето на новата селекция, който трябва да се състои следващата събота на ст.”Българска армия”. Тогава феновете за първи път ще видят накуп всички девет нови попълнения, а нищо чудно към тях през следващата седмица да се присъединят и нови играчи от български тимове. Сред спряганите до момента са Личков от Беласица, Йошев от Локомотив Пд, Владимир Зафиров от Нафтекс и Даниел Божков от Ботев Пд.

Така един турнир стартирал преди две години с близо 10 000 зрители в първия мач на домакините от ЦСКА е на път да изчезне от футболната карта на България.