Тунчев: Още не можем да усетим, че сме спечелили титлата
Тунчев: Още не можем да усетим, че сме спечелили титлата / netinfo
Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев заяви след спечелването на 31-та титла на армейците, че отборът все още не може да усети радостта от триумфа заради липсата на фенове на стадион Христо Ботев. Червените станаха шампиони на България предсрочно, след като победиха „канарчетата” с 3:1 пред празните трибуни на съоръжението в Пловдив.

„През първия полусезон не бяхме така обиграни и гледахме предимно да побеждаваме. Докато през втория показваме добра игра и съумявахме да вкарваме повече голове”, коментира цялостно представяне на отбора Тунчев.

„Не може да се направи някакъв паралел между титлата ми с Локомотив Пд и сега с ЦСКА, защото Локомотив беше един провинциален отбор, и тогава също беше много радостно, но пък сега не можем да почувстваме още, че сме спечелили титлата, заради празните трибуни”, добави капитанът на армейците.

„Има още време до мачовете в Европа. Наистина ще излъжа, ако кажа, че не сме си мислили за това, но първо гледаме да доиграем срещите си до края на първенството и тогава ще мислим за Шампионска лига.”

„Бяхме решени в този мач да станем шампиони. Съжалявам, че нямаше наши фенове, атмосферата щеше да е друга, но се надявам в неделя на нашия стадион да дойдат. Неприятно е да се играе без публика, виждате, просто няма настроение. БФС трябва да помисли да се замени това с друго наказание”, завърши Александър Тунчев.