Треньор от Лом: Мариян Огнянов май е осъден
Треньор от Лом: Мариян Огнянов май е осъден / netinfo

Старши треньорът на ФК Мария Луиза от Лом Стоян Стоименов заяви за Гонг, че според неговата информация Мариян Огнянов е бил осъден по бързата процедура след сбиването снощи.

Наставникът обаче не беше на 100 процента сигурен за тази информация, но по всичко личи, че футболистът на Левски ще понесе отговорността си след случилото се.

„Трябва да кажа, че нещата ги чух отстрани. Една група момчета са минали през площада и са пискали да си наточат наливна бира. Излязъл един пазач и го е ударил с палка и затова има шевове на главата. Разбира се, те са искали да си платят бирата. След това са понатупали пазача, който е в болница сега”, каза Стоян Стоименов.

„Един от синовете на моя помощник е бил там. Осъдили са ги по бързата процедура на пет дни , но не съм сигурен за Мариян Огнянов, но мисля че и той е в тази група, дори и неговият брат е бил там”, допълни треньорът на ФК Мария Луиза.

Юношеският национал е в родния си град с ветераните на „сините”, които почетоха празника в глада. Мариян Огнянов е бил и в местната болница, но я е напуснал веднага, след като му е оказана медицинска помощ.

Полицейските служби в Лом не отговарят на служебните телефони, затова информацията все още не е потвърдена от там.