Трансферите на Комленович и Сингбо в застой
Трансферите на Комленович и Сингбо в застой / netinfo
Здравословни проблеми са на път да провалят трансфера на Деян Комленович в състава на Локомотив Пд. Медицинските прегледи, направени му в Спортния диспансер в Пловдив показаха, че словенецът има проблеми със сърцето. Днес футболистът ще мине по-обстойни изследвания в София, след които трябва да стане окончателно ясно неговото състояние.

Въпреки че няма подобни проблеми, бенинецът Фелисиен Сингбо също е под въпрос за Локо Пд. Разминаванията между африканския защитник и ръководството на „черно-белите” идват от срока на предложения му договор. От Лаута искат играча за 2,5 години, докато той и мениджърът му държат на едногодишен контракт. Ако Сингбо не склони да приеме условията на „смърфовете”, е твърде вероятно трансферът да пропадне.

Междувременно лазаретът на „черно-белите” се напълни с контузени футболисти. Различни травми измъчват и нарушават подготовката на Димитър Илиев, Герасим Заков, Дани Кики, Бърнард Хейгън, Петър Трифонов, Людмил Николов, Жеко Йорданов, Веселин Марчев и Минко Жилков.