Томов: Ще подарим фланелка с номер 5 на Станишев
Томов: Ще подарим фланелка с номер 5 на Станишев / netinfo

Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов внесе още яснота относно честванията на 60-годишнината на „червените”.

Президентът на „армейците” разкри, че една от изненадите е насочена към премиера на България Сергей Станишев, на когото ще бъде връчена фланелка с номер 5, защото неговият рожден ден и рожденият ден на ЦСКА съвпадат – 5 май.

„Всички световни и олимпийски шампиони на ЦСКА от другите спортове ще присъстват. Действително това е ЦСКА, това е историята. Алеята на славата ще включва най-титулуваните имена в международен аспект, като Христо Стоичков, Петър Жеков, Димитър Якимов, Димитър Пенев, Манол Манолов, Иван Колев, да не ги изреждам. Таня Богомилова, Весела Лечева, Никола Станчев също ще присъстват”, сподели Александър Томов.

„На 24 май ще бъде нещо много по-мащабно, започваме с концерт, а от 18.00 часа ще има мач между настоящия отбор на ЦСКА със Стойчо Младенов и отбор на звезди от Европа, където треньори ще бъдат Христо Стоичков и още един специалист, който сега няма да споменавам”, добави шефът на ЦСКА.

Александър Томов за пореден път изрази желанието си, шампионската купа да бъде връчена на червените след края на вечното дерби срещу Левски: „На 10 май, вече като шампиони ви каня да присъствате на дербито. Редно е купата да бъде връчена на този стадион.”