Томов се яви пред Обществения комитет
Томов се яви пред Обществения комитет / netinfo
Александър Томов се яви пред Обществения комитет за ЦСКА и пред представители на „червената” общност, както бе поискано в нарочна декларация.

На сбирката присъстваха хора от медиите, бизнеса, юристи и лидери от Централния фенклуб на 31-кратните шампиони.

Присъстващите на срещата категорично поискаха яснота около собствеността на ПФК ЦСКА АД и беше заявена позицията, че клубът постепенно трябва да премине към публично-акционерна формула на управление при активното участие на привържениците.

Поставен бе въпросът за моралната и професионалната несъстоятелност на сегашните Надзорен и Управителен съвет на АД-то в Борисовата градина.

Александър Томов се съгласи, че промените в собствеността и управлението са неизбежни, като в същото време поиска отсрочка от два дни, докато публикува в понеделник (21 юли) в официалния сайт на ЦСКА документи и материали, хвърлящи светлина върху определяното от него като неправомерното отнемане на лиценза от БФС.

Представителите на „червената” общност приеха желанието на Томов да направи публично достояние притежаваната от него информация, като след това веднага ще обявят своята позиция за бъдещето на ЦСКА, която предвижда радикални действия за спасяването на клуба.