Томов:  Не съм присвоявал пари, всичко в ЦСКА е прозрачно
Томов: Не съм присвоявал пари, всичко в ЦСКА е прозрачно / netinfo
Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че не е присвоявал нито една стотинка и всичко в управлението на „армейците” е прозрачно.

„Не знам кой прави играта да загрубява. Нито пряко нито косвено съм присвоявал пари. Нито може да се говори за присвояване нито за кражба. Убеден съм, че тези факти ще бъдат установени. Не може да се говори за присвояване на средства за трети лица”, сподели босът на „червените”.

„Всичко, което е идвало от Кремиковци е идвало от един кредит и те не са оформяни от мен. Те са подписани от лица свързани с ръководството на ЦСКА. Няма това как да стане. Акции на ЦСКА не са купувани”, добави Томов.

„Има транзакция от предишния към сегашния собственик на ЦСКА. Държавата знае за този договор. В никакъв случай не става дума за присвояване. Аз лично съм изумен”, допълни президентът на „армейците”.

„Не мога да приема, че съм присвоил нещо от ЦСКА. Трябва всичко това да се провери още веднъж. Няма от какво да се притеснявам. Цял живот съм живял морално и чисто. Не съм взел нито една премия за нито един мач”, каза Томов.

„Имаме нов финансов баланс в ЦСКА и всичко ще бъде адекватно. По критериите на УЕФА ЦСКА не трябваше да бъде лишаван от лиценз. Нека следствието изясни всички факти. Според мен ЦСКА отговаря на всички критерии и атака срещу ЦСКА е от много голям мащаб”, коментира президентът на „червените”.

„Всичко в ЦСКА е прозрачно и почтено. Невероятен абсурд. Мисля, че плащанията вече са направени, но този факт трябва да бъде проверен. Трябва да отговоря на тези сериозни нападки и следствието да стигне до краен резултат. Отборът започва нормално подготовка и всичко около лагера в Боровец е платено”, завърши Александър Томов.