Томов гледа ЦСКА утре в Благоевград
Томов гледа ЦСКА утре в Благоевград / netinfo
Президентът на ЦСКА Александър Томов най сетне ще изгледа мач на своя отбор. Това ще стане утре в Благоевград, където от 16:00 часа лидерът в Западната Б група ФК Пирин приема шампиона на страната.

Ръководителите на благоевградския клуб потъврдиха на пресконференция вчера, че Томов е приел поканата да дойде на мач. Своето присъствие е потвърдил и бащата на Димитър Бербатов - Иван. Поне за сега няма информация дали самият Димитър Бербатов ще дойде на мача, ако бъде освободен от Пламен Марков.

Тази контролна среща ще бъде и бенефис за Стойне Илиев Стефан Гошев и Костадин Герганчев, които прекратяват състезателната си кариера. Главен съдия на юбилейния мач в Благоевград ще бъде първия международен рефер в пиринско Христо Ристосков, който напоследък нашумя със скандалните си разкритие. Както е известно редения в Сандански футболен съдия е юноша на Пирин Бл. И дори е играл в юношеските години заедно с Гошев и Герганчев. С този мач ще бъдат отбелязани 35 години от влизането на Пирин Благоевград в А група.