Томашич: Пенев е номер едно за века, трябва ли да казвам друго!
Томашич: Пенев е номер едно за века, трябва ли да казвам друго! / netinfo
Националът Игор Томашич изрази впечатленията си от Димитър Пенев по колоритен начин: „Димитър Пенев? Вие в България го провъзгласихте за треньор на века. Тоест най-добрият треньор в България. Трябва ли да казвам нещо повече!”

„Вече съм на тридесет години и няма чак толкова да играя. Със сигурност мечтая за Европейско първенство. Оптимист съм, дано отидем на Европейско. Настроението в националния е повече от добро. Мисля, че след мача с Холандия, вие журналистите раздухте нещата малко повече. Всичко между нас футболистите е наред”, сподели хърватинът Томашич.

„Аз съм професионалист и винаги ще давам всичко от себе си. Това, че не са ме викали в хърватския национален отбор ми дава още по-голяма мотивация, за да играя добре за България”, отсече защитникът на Левски.

„С Левски направихме една грешка и сега не играем в Европа. Остава ни първенството, което трябва да спечели, за да пробваме и догодина. Мароканците са добри футболисти и внесоха още повече конкуренция в отбора”, коментира ситуацията в клубния си тим бранителят.

„Приятел съм със Саша Антунович от Локомотив София. Когато дойдох се запознах с Голубович, след това с Дарко Савич и Виктор Шпишич. Когато ние играхме в Европа, те идваха и ни подкрепяха, сега аз връщах жеста и гледах няколко мача на Локомотив”, каза още Игор Томашич.