Тишина на „Анфийлд”
Тишина на „Анфийлд” / netinfo
Гласът на Ники Александров кънти в домовете на цяла България. „Тишина на Анфийлд”, крещи коментаторът на Гонг. Съвсем случайно единствената медия, която предава мача на ЦСКА директно.

На „Анфийлд” ще играе българин! Не, не е Бербатов! Ники Михайлов, нали го знаете, онова момче, което сбърка фатално? Онзи, който всички оплюха дружно.

Ако не познавате този вратар, няма проблеми! Рафаел Бенитес го знае! Как беше? Няма невъзможни неща.

Часове след фиаското с Вердер Бремен: „Повярвайте ми, Ники Михайлов ще стане много добър”, цитирам думите на Валентин Захариев - треньор на вратарите в Левски. Голям процент от запалянковците не повярваха. Ако и вие сте сред тях, почувствайте се глупаво! Аплодисменти за тези, които гледат тъпо, слушайки горещата новина!

„Баща му го уреди”, вероятно и тази реплика се пръхва, докато някой реже доматите и сипва бирата.

Да, ама не! В Ливърпул бащите не уреждат. Там хората гледат, проучват и преценяват. В тимове от този калибър рядко бъркат. Хващам бас, че знаят и за нощните хитове на Михайлов. Юношата на Левски е като божа кравичка, в сравнение с Пенант, Рийзе, Белами и компания.

Защо Левски не продава в чужбина? Аплодисменти за всички, които искат да си ги мерят! Трансферът на Николай Михайлов е успех за футбола в България. Наш вратар на „Анфийлд”, 19 годишен, какво повече? Вземе пък и да се наложи!

Съдбата си знае работата! „Анфийлд” донесе радост на „червената” част от страната. Сега Ливърпул си купува потомствен левскар. Или както се провикна популярният спортен коментатор: ”Това е положението”!

Забравете „бременските музиканти” , Михайлов-младши е в града на Бийтълс!