Съветите на Виктория Бекъм излизат в книга
Съветите на Виктория Бекъм излизат в книга / netinfo
Съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория, реши да не си губи времето в Америка и веднага намери начин да влезе отново в домовете на хората. Този път, певицата написа книга, в която дава модни съвети. Според издателите, книгата ще трябва да се появи в книжарниците през ноември.

„Момичетата винаги са се обръщали към мен за съвети. От собствен опит знам, че всяка жена иска да е очарователна и желана. Никога не съм била дългокрака красавица, а просто момиче, на което й е провървяло в живота”, призна Виктория.

„За последните 10 години изминах дълъг път, но в своята книга няма да се опитвам да давам съвети как трябва, а по-скоро какво не трябва да се прави. В нея просто ще споделя какво съм научила в своя живот”, добави съпругата на Дейвид Бекъм.

От издателството разкриха още малко подробности за съдържанието на книгата - Виктория дава своето мнение за дрехите, които е желателно да се носят в по-особени ситуации, както и „как да се чувстват дамите на ниво и да изглеждат зашеметяващо винаги когато излизат от домовете си”.