Сън: 30 милиона за Дими или забравете за него
Сън: 30 милиона за Дими или забравете за него / netinfo
Поредните спекулации и информации, свързани с евентуалния трансфер на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед продължават да занимават английската преса. Британския таблоид „Сън” съобщава в днешното си издание, че от Тотнъм са били категорични, че няма да се разделят със звездата си за по-малко от 30 милиона паунда.

В статията под заглавие „30 милиона за Дими или забравете за него” пише, че „шпорите” няма да дадат капитана на българския национален отбор за сума, по-малка от вече посочената.

Мениджърът Сър Алекс Фъргюсън е фен на Бербо от много време, но босът на Тотнъм Даниел Леви отхвърли предложението на „червените дяволи” вчера, с което шокира „Олд Трафорд” заради претенциите си за трансфер, който се доближава до рекорда за Англия.

Шефът на „шпорите” е решил да играе с твърда ръка, след като получи критика от страна на феновете за продажбата на Майкъл Карик в Юнайтед за 18,6 милиона преди две години. Леви се опитва да се презастрахова, да не би ситуацията да се повтори отново.

В същото време ръководството на „червените дяволи” е готово да предприеме тактиката на изчакването, защото не иска да дава повече от 24 милиона паунда за Бербо, а Хуанде Рамос се нуждае от средства за нови попълнения.