Свои пазят Вуядинович
Свои пазят Вуядинович / netinfo
Изрична препоръка да внимават с единоборствата спрямо Никола Вуядинович са получили играчите на ЦСКА преди следобедната си тренировка.

Черногорецът, който счупи нос в Севлиево по време на мача с Видима Раковски (0:0), ще получи специална маска утре, с която вероятно ще се появи в игра в съботното дерби срещу Локомотив София.

Старши треньорът Стойчо Младенов е поискал от играчите си да внимават и да избягват пряк сблъсък с лицето на Вуядинович, защото това може да доведе до допълнителни проблеми.

С изключение на този случай, за първи път от много време насам наставникът на „армейците” няма други здравословни проблеми в отбора си и ще може спокойно да направи групата за мача. В нея със сигурност ще попадне и изтърпелият наказание в двубоя с Пирин (3:0) бразилец Маркиньос.

Заради днешното занимание на националния тим на България на базата в Панчарево, Стойчо Младенов измести втората тренировка за деня с половин час, за да могат „червените” да си тръгнат, преди на тяхно място да дойде отборът на Пламен Марков.