Супероферта за Христолов, той се дърпа
Супероферта за Христолов, той се дърпа / netinfo
Отлична оферта за акциите си в ПФК Ботев Пловдив 1912 е получил Димитър Христолов от кандидат купувачите, с които самият той призна че преговаря, съобщиха за Гонг отлично осведомени източници.

Първоначално шефът на жълто-черните е приел предложението, но в последствие е поискал да бъдат променени точки от предложения му договор. След като анонимните бизнесмени са удовлетворили неговото желание и сделката е била пред приключване Христолов се е отметнал с думите "Това звучи несериозно!".

Пред Гонг босът на „канарчетата” призна, че преговорите все още продължават и по всяка вероятност няма да завършат скоро. Междувременно стана ясно, че спряганият за финансов директор на Ботев Христо Андреев все още не е назначен официално на поста.

„Предложих на г-н Христолов да бъде изградена добре подредена работна структура, в която всеки да знае задълженията си. Той прие с радост, но след като направих проверка на финансовото положение на клуба се оказа, че нещата въобще не са розови. Ботев има нужда от финансова инжекция и то дългосрочна. Аз съм сериозен човек и бих работил единствено в сериозен клуб със сериозна структура, а Ботев в момента не е такъв. Надявам се преговорите между Христолов и купувачите да приключат скоро и всички които обичат Ботев да останат доволни”, заяви специално за Гонг Христо Андреев.