Студенти от УНСС победиха във футболен двубой „Звездите”
Студенти от УНСС победиха във футболен двубой „Звездите” / netinfo

„Футболен турнир 2009” бе закрит днес в спортния център на УНСС “Икономист”. Турнирът бе организиран от студентски съвет под патронажа на ректора на университета проф. д-р Борислав Борисов.

 

Финалните мачове бяха предшествани от демонстративен футболен сблъсък, между отборите на “Звездите” и Студентския съвет. За “Звездите” играха народният представител и председател на сдружение Д.О.Б.Р.О. Светослав Спасов, актьорът Ники Илиев, футболните мениджъри Георги Градев и Генади Въчков, победителят в “Денсинг Старс” Орлин Павлов, Лео и Миро от „Биг Брадър”, както и “Мистър Менхънт 2009” Стоян Банков.

 

Съставът на ”Студентски съвет” включваше студенти и докторанти от УНСС.

 

Футболната среща между звездите и студентите беше изключително напрегната и драматична. Имаше жълт картон за Лео за игра с ръка. Мачът завърши в редовното време с реми 5:5. По два гола вкараха Миро и Орлин. След дузпи звездите загубиха с общ резултат 12:11.

 

След демонстративния мач се състоя финалът на футболния турнир между отборите на „Сините” и „Бургаски вечери”, който завърши с резултат 2:0 за сините. Наградите на призьорите бяха връчени от доц. д-р Стати Статев, заместник-ректора на УНСС и председателя на Студентския съвет Калоян Димитров.