Стоянов: Надявам се да премина в Динамо
Стоянов: Надявам се да премина в Динамо / netinfo
Вратарят на Черноморец Владислав Стоянов заяви пред Гонг, че се надява да се стигне до негов трансфер в Динамо Киев, където ще изкара петдневни проби, след като е бил следен от украинския гранд през целия минал шампионат и мачовете срещу Горица в турнира Интертото

„Утре заминавам на петдневни проби в Динамо Киев. Мениджърът ми Владо Коев уреди тези проби. В сряда ще изиграя контрола, не знам още с кой отбор и в петък се връщам обратно”, заяви стражът на акулите.

„Динамо Киев е голям отбор, така че това ще е голяма чест. Септември месец миналата година се докоснах до Динамо Москва, където е Цецо Генков, сега ще мога да видя как се работи Киев.”

„Не знам дали съм готов, но се надявам да изляза. Всеки футболист има по-големи шансове да се развие и да играе голям футбол. Условията в чужбина са много по-добри отколкото в България.”

„Имат двама вратари – националът Шовковски и едно младо момче, набор ’86 или ’87, горе-долу мой набор. Сега искат да освободят единия стар вратар и търсят младо момче. Преди мен са пробвали словенец, сега искат да видят мен”, каза още Стоянов.

Вратарят на Черноморец смята победата над Горица зад закономерна. Владислав Стоянов сподели, че най-вероятно ще пътува за мача с Грасхопърс в Цюрих направо от Киев и смята, че ако бъде харесан от Динамо, направо ще се преговаря за негов трансфер, без да се стига до нови проби.