Стойчо: Няма никакви глоби, стига завери срещу ЦСКА!
Стойчо: Няма никакви глоби, стига завери срещу ЦСКА! / netinfo
„Това, че съм бил глобен във връзка със „обърнатите джобове” през зимата са поредните спекулации на група хора, които правят завера срещу мен” – по този начин треньорът на шампионите Стойчо Младенов опроверга информациите, че е бил глобен след решение на ръководството на ЦСКА на вчерашната сбирка на ст. „Българска армия”.

Младенов пожела да уточни истината, относно двете ситуации – тази с „обърнатите джобове”, както и по-скорошното нежелание на Емил Гъргоров и холандеца Куидо Ланзаат да тренират.

„Както каза и г-н Томов - „когато има грешка, трябва да има и прошка”. Първият случай за мен е приключил отдавна. За втория случай – и двамата бяха разстроени и аз лично ги освободих от тренировката преди мача с Левски. Така че няма никакви основания за каквито и да е глоби. Това са спекулации. Мога само да кажа на моите играчи, да си почиват сериозно, защото напълно го заслужиха с представянето си през този сезон”.

Стойчо Младенов допълни, че всичко това има за цел да петни името на ЦСКА и да се вкарва излишно напрежение. „Това е дело на една групичка журналисти. Аз знам къде са се събирали преди месец. Аз ги знам какво правят, но ще им кажа, че Господ гледа и вижда всичко”.

Относно вчерашната среща на ръководството на клуба, Младенов сподели, че е разговарял с Александър Томов, утре ще се види с него след завръщането си от чужбина и ако има нещо допълнително да се коментира по повод селекцията, ще го направи.