Стойчо: Футболът в България е жив!
Стойчо: Футболът в България е жив! / netinfo
„Нищо не се е променило от вчера. Нито временното класиране, нито времето дори. Пак ще повторя, относно вчерашния мач, подходихме аристократично, направихме положения, макар и към края на мача, но не можахме да ги реализираме. Сега като влезнем в лагерна обстановка, ще мога на спокойствие отново да поговоря с футболистите” – така старши треньорът на лидера в А група Стойчо Младенов започна днешния брифинг на базата на ЦСКА в Панчарево.

„Предстои ни мач срещу Пирин, един от добрите провинциални отбори, трябва да подходим сериозно към тях. Това, че преместиха двубоят в неделя е добре за нас, ще имаме време още един ден да поработим. Състоянието на Емил Гъргоров продължава да не е добро. Утре отново ще бъде на снимки и на прегледи. В неделя ще ни липсват и Никола, който е със счупен нос и наказаният Маркиньос”.

Младенов отговори, че мястото му е на „Българска армия” и колкото и да им се иска на определени медии, той няма намерение да зарязва започнатото. Треньорът на ЦСКА все пак призна, че последните два мача не е доволен от показаната игра.

„Футболът в България е жив. Такъв извод трябва да си направим след резултатите от последния кръг. Нали това искаме? Последният да вземе точки от първия. Винаги гледаме лошото и негативното, а не положителното”, коментира още Стойчо Младенов.