Стойчо: Бях безгласна буква в ЦСКА
Стойчо: Бях безгласна буква в ЦСКА / netinfo

Вече бившият наставник на шампионите Стойчо Младенов окончателно обяви своето решение публично пред медиите за напускането на своя пост. Това стана минути след първата контрола на червените завършила с победа 3:1 над Рилски спортист.

„На този етап искам по-малко неща да коментирам. Просто обявявам, че днес бе последният ми работен ден в ЦСКА. Може би след като се разделим взаимно и цивилизовано, като бели хора, както аз искам ще дадем обща пресконференция. Тъжно ми е, но няма как", заяви Младенов.

'На този етап нямам оферти, дай Боже от утре да има, тъй като трябва да храня семейството си. Благодаря на феновете, видях плакатите на стадиона, които ме приканваха да променя решението си, но те е категорично. Аз го обявих още в неделя на ръководството. Исках да съм коректен, за да могат те да имат време да намерят нов треньор и да има време да се подготви отбора", продължи специалистът.

"Чувам, че някои се вживяват в ролята на спасители и говорят за някакви потъващи кораби. Аз обаче оставям отбор шампион, а не потъващ кораб. Така, че питайте тези, които говорят подобни неща, какво има да спасяват. В спортно техническо отношение нищо не потъва”, допълни още Стойчо.

Относно това дали главната причина за решението му е разпродажбите в отбора, Младенов заяви, че на този етап не желае да коментира, но за трансферните дела в клуба, той винаги е бил „безгласна буква”.