Стоилов: Винаги бих взел Гонзо в Левски
Стоилов: Винаги бих взел Гонзо в Левски / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изказа своите съболезнования на семейството на президента на Локомотив Пловдив Александър Тасев, на отбора и на неговите фенове.

„Мисля, че това беше един мач, в който нашия отбор доминираше, пропусна и много ситуации, но с оглед на състава, в който бяхме, можем да бъдем доволни. На противника в този момент не му беше до футбол, така че няма да коментирам играта им. За нас мачът в събота се явява двубой за шампионската титла. Същото важи и за Локо София, но те не искат да стават шампиони. Иначе не мислим за равен, играем за победа, както винаги”, коментира специалистът.

Стоилов обясни, че Геори Петков е получил контузия на вчерашната тренировка, а днес са се получили усложнения. „Най-вероятно ще потърсим връщане на Николай Михайлов. Не знам, дали Гошо ще се оправи до събота”, заяви наставникът на ‘шампионите”.

„Гонзо беше в съблекалнята преди мача, видяхме се, говорихме. В неговия отбор Риека стават промени – ще имат нов треньор. Ще видим неговото бъдеще. Казах му, че ако прецени да напусне хърватския тим, аз винаги бих го взел в Левски”, сподели Стоилов.