Стоилов: Тренировките са открити за журналисти и фенове
Стоилов: Тренировките са открити за журналисти и фенове / netinfo

Старши треньорът на националния тим Станимир Стоилов побесня след днешното сутрешно занимание, след като разбра каква е причината да няма фенове по трибуните. Той не можа да повярва, че в действие, за кой ли път бе приказката „царят дава, пъдарят не дава”.

Попитан защо от ръководството на националния стадион не пускат феновете да гледат заниманието Стоилов остана като гръмнат. Той и неподозираше, че по нареждане на шефа на стадиона Антон Попов не се пускаха други хора, освен журналистите. Така се стигна до идиотията олимпииския шампион Христо Марков и други лекоатлети да бъдат спряни от една лелка на 26-ти вход. Именитият спортист и другите атлети искаха да тренират, но се съгласиха, че ще пречат на пистата и бяха готови да изчакат на трибуните, като гледат заниманието на „трикольорите”. Лелката бе непоколебима. Тя не бе и виновна. Това й нареждат, това и изпълнява.

Специално за Гонг.бг старши треньорът Станимир Стоилов заяви: „ Тренировките са открити за журналисти и фенове, и всички желаещи. Веднага ще говоря с Антон Попов и нещата ще се нормализират.”

Силно се надяваме, че на останалите занимания ще бъдат пускани и феновете. Иначе ще стане „Цар Стоилов дава, а Пъдар Попов недава”. Което не би ни учудило...