Стоилов: Ще се опитаме да победим Барселона
Стоилов: Ще се опитаме да победим Барселона / netinfo

Левски ще играе за победа срещу европейския клубен шампион Барселона утре вечер на стадион “Ноу Камп”. Това заяви старши-треньорът на отбора Станимир Стоилов на летище София при заминаването на "сините" за Барселона.

“Излизаме срещу най-силния отбор в Европа, но ще търсим победата. Ще пробваме да вкараме гол, който ще улесни задачата ни. Не искам да сме като боксова круша на “Ноу Камп”, каза още наставникът на “сините”.

“Няма да пазим само Роналдиньо, а ще се опитаме да се противопоставим на целия тим на Барса”, допълни той.

Стоилов призна, че под въпрос за мача са Живко Миланов и Валери Домовчийски и ще преценява дали да ги пусне в игра на място, в зависимост от състоянието им.

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков пък отрече в отбора да има каквото и да е напрежение преди гостуването на Барселона.

"Отиваме, за да покажем добър футбол. Момчетата постигнаха много и сега е време да се позабавляват. Знаем, че ще играем срещу най-добия отбор в света. Нямаме никакво притеснение. Това, което направихме дотук обаче, не може бъде зачеркнато, независимо от резултата срещу Барса", каза Сираков./БГНЕС/