Стоилов: Сериозен натиск очаква Литекс
Стоилов: Сериозен натиск очаква Литекс / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов припомни на Литекс какво се случи в последната среща между двата отбора в София. „Те имат лош спомен от последния ни мач в София. Нормално е да искаме да спечелим. Желая да играем много агресивно. Левски винаги поставя под сериозен натиск противниците си на собствения стадион”, отбеляза специалистът.

Пред Стоилов ще има куп въпросителни относно стартовия състав. Петима от участниците в мача за Купата тренираха отделно от основната група. Сърмов, Боримиров, Тасевски, Рабех и Карлос са футболистите, които имат здравословни проблеми. „Нито един от тази голяма група не в състояние да играе в този момент. На утрешната сутрешна тренировка ще видим дали някой е успял да се възстанови”, призна Стоилов.

„Ако утре има футболисти, които не могат да играят, може да повикаме и някой от юношите. Без значение кой ще играе, искам да спечелим. Аз съм убеден, че ще спечелим”, категоричен бе Станимир Стоилов.

Според треньора на „сините” проблемите с контузени не са чак толкова важни, колкото начинът, по който играе отборът му.

„В нашия отбор има повече нервност и притеснение от това, че не успяхме да спечелим Купата на България. Предполагам, че противникът ще е по-разкрепостен, а при нас ще има по-голямо напрежение”, завърши Станимир Стоилов.